MEDICAL SERVICE

WIE ZIJN WIJ

 

Medical Service is een solide en dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 15 jaar specialiseert in de verhuur van EHBO accommodaties, ter ondersteuning van professionele hulpverlening. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een belangrijk publiek festival met duizenden bezoekers: door de kwaliteit van onze materialen zijn wij in staat de professionaliteit van de hulpverlening te waarborgen.

 

 

WIE IS CORIEN

 

Ondernemer -  Evenementenhulpverlener - EHBO instructeur
Ik vind het enorm belangrijk dat een zorgverlener op professionele wijze Eerste Hulp kan verlenen  vanuit een schone en ordelijke zorgpost. Door jarenlange werkervaring als hulpverlener in de evenementenbranche weet Corien als geen ander waar een Medical Unit aan moet voldoen, zowel voor de hulpvrager als de zorgverlener!
Met passie, lef en gedrevenheid enerzijds en concepttekeningen anderzijds zijn de units in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd tot de compleet ingerichte mobiele Medical Units.

 

Corien verdeelt haar tijd tussen Medical Service Nederland en 4HH. Het opleidingscentrum voor eerste hulp met ruime ervaring in het verzorgen van EHBO-opleidingen. Voor het complete aanbod aan EHBO trainingen, klik hier.